NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Compromís presenta en Xàtiva #TracteJust

Un campanya que es posa en marxa per reclamar al govern central més finançament i inversió a la nostra Comunitat

La Sala Cubo de la Col·lectiva de Xàtiva acollia ahir la presentació de la campanya de Compromís #Tracte Just amb destacats representants d’aquesta coalició valencianista. Un campanya que es posa en marxa per reclamar al govern central més finançament i inversió a la nostra Comunitat i es va fer amb dades: (a partir del 9´14) els valencians representen l’11% de la població i el 10% de PIB estatal i només s’ha rebut el 3,5% d’inversió real.

El que suposa que el govern central no aposte per infraestructures com el corredor mediterrani i mantinga un deute històric de 16 milions d’euros que lastra encara més l’economia dels valencians.

El síndic de Compromís, Fran Ferri va recordar que tots els grups parlamentaris en les Corts Valencianes acordaren rebutjar els pressupostos i coordinar esmenes per a revertir la discriminació però una vegada més, PP i Ciutadans van trair la confiança dels valencians votant en contra.

Per tal motiu, Compromís comença les mobilitzacions recolzant la manifestació unitària que proposaren sindicats i empresaris per a una data pròxima al 9 d’octubre. Per a la portaveu de la coalició en Xàtiva, Cristina Suñer, l’infrafinançament també afecta a l’administració local.

Seguint en clau local, la també 2na tinent d’alcalde feia referència a unes declaracions de Bonig realitzades setmanes enrere en Xàtiva censurant al Consell pel bloqueig de la nova construcció del centre d’educació especial Pla de la Mesquita.

La campanya #TracteJust s’allargarà fins al 2019 i inclou més accions com la penjada de pancartes als balcons dels ajuntaments o xerrades informatives.

Abans de la presentació, els representants de Compromís celebraren un esmorzar amb empresaris i comerciants de Xàtiva per exposar les accions que estant portant a terme en favor de l’economia valenciana així com arreplegar les seus preocupacions i necessitats. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.