NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Presentació dels festers de la quinta del 99

Este acte dóna inici a les festes patronals

Amb una coreografia de balls moderns damunt d’un escenari d’estil futurista roig i blau i després verdós, Barxeta donava inici a les festes patronals del 2017. Fou el passat divendres per la nit quan tenia lloc la presentació dels festers i festeres, 7 xics i 3 xiques de la quinta del 99 que durant tot l’any han treballat de valent per fer realitat un variat i novedós programa.

Un primer vídeo promocional va donar a conèixer totes les activitats per part dels mateixos protagonistes de la nit. Protagonistes que seguidament ocuparien els seients als escenaris després de l’entrada de l’alcalde, Vicent Mahiques i la regidora de festes, Cristina Oliver.

Ells desfilarien amb trage obscur i llacet començant per Diego Bertomeu; Amador Soriano; Joan; Vicent Bertomeu; Luis Guerola i els germans Pablo i Raúl Alguerola. Seguirien les xiques vestides com autèntiques núvies, Gema Fayos; Mª José Perales i Clara Ventura.

 

 

Altre vídeo mostraria els actes realitzats per sufragar la festa com han estat el bingo, Halloween o la venda de calendaris a la plaça. També va haver un record per a Natura Segarra, “Nati”, mestra ja desapareguda que ha criat a molts dels protagonistes.

 

 

Per tal motiu, la regidora i l’alcalde farien entrega dels distintius; insígnies per a les festers i bandes per a les festeres. Poc després alguns d’ells contarien com estaven vivint l’acte per seguir amb el parlament de l’alcalde.

Efectivament la comissió junt a l’ajuntament i la implicació de moltes associacions i penyes locals han fet possible un programa eclèctic per al gaudí del públic de totes les edats i amb cites innovadores.

Un últim vídeo de fotografies de menuts dels ja màxims representats de les festes de Barxeta donaria pas al lliurament d’obsequis per a l’alcalde; regidora i presentadors.

 

 

Tan solemne i cerimoniós acte finalitzaria amb l’himne de la Comunitat Valenciana i la disparada d’un castell de focs d’artifici amb un colofó espectacular. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.