NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els ecoparcs del COR reben una mitja diària de 157 abocaments

Xàtiva té l´ecoparc més actiu de tots els de les Comarques Centrals

Els deu ecoparcs dependents del Consorci de Residus de les nostres comarques han donat a conèixer les dades estadístiques dels primers sis mesos de l’any, on queda reflectida una mitjana d’abocaments diaris de 157, amb Xàtiva com a ecoparc amb més ús de tots els adherits.

Encara que està previst que a finals de l’any la xarxa d’ecoparcs arribe als 25 fixes i 11 mòbils, el Consorci ja ha extret les primeres dades d’ús de les instal·lacions que, en alguns casos, estan obertes tots els dies de la setmana en horari de matí i vesprada i, en altres, només uns dies concrets. Els enderrocs, els plàstics, la fusta i el paper i cartró són els residus més abocats per la ciutadania, que sol preferir anar entre setmana i pel matí. Metalls, mobles, restes de poda, vidres i grans electrodomèstics també acaben en estes instal·lacions.

El dimarts sol ser el dia preferit pels usuaris, seguit de dimecres, dijous, divendres i dissabte, sent la franja horària d’entre les 10 i les 14 la més demandada per la ciutadania.

Cal destacar que l’ecoparc de Xàtiva és el més actiu de tots, amb una mitjana d’abocaments de 90 al dia. Li segueix el de Canals, amb 55 abocaments diaris; el de Bocairent, amb 54; Aiora amb 35; i L’Olleria, amb 22. En pobles més menuts, com Alfarrasí, Vallada, La Font de la Figuera i Jalance es fan entre 5 i 12 abocaments per dia.

Des del COR asseguren que estes xifres no són del tot conclusives, ja que la gestió d’alguns ecoparcs ha arribat quan ja havia començat l’any, així que esperen que les xifres vagen augmentant en el futur amb la inclusió dels ecoparcs d’Ontinyent i Gandia, i la recollida de dades del d’Oliva, incorporat a la xarxa este mateix mes de juliol.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.