NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Camp de voluntariat mediambiental

A Xàtiva arriben joves de tota Espanya per a participar

La Regidoria de Joventut ha coordinat, junt amb l'Institut Valencià de la Joventut, un Camp de Voluntariat Mediambiental en Xàtiva. Els voluntaris, procedents de diversos llocs de tota Espanya, com Pamplona, Badajoz, Toledo, Múrcia o Madrid, van arribar a Xàtiva fa 10 dies. El camp de voluntariat es porta a terme en la costa del castell però, a més de treballar, estos joves d’entre 18 i 23 anys aprofiten també per a disfrutar de la ciutat.

Des de la Regidoria de Joventut, se'ls han facilitat bicicletes perquè puguen desplaçar-se d'una manera més ràpida, saludable i ecològica, gràcies a la colaboració de Bicicletes Sanchis. A més, també se’ls facilita habitatge, visites guiades i excursions gràcies a la col·laboració de l’associació de guies de Xàtiva, la Maga Rooms, la fàbrica de cervesa la Socarrada, el CP Jacinto Castañeda, l’Ajuntament d’Enguera i algunes persones que, desinteressadament, col·laboren en el projecte.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.