NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Projecte definitiu del nou traçat ferroviari

Una assemblea permet al govern local explicar als ciutadans el contingut del projecte

El Govern de l’Alcúdia de Crespins ha presentat en assemblea a la ciutadania el projecte definitiu del nou traçat ferroviari al seu pas per la població, un projecte que afecta també al veí poble de Canals i que inclou la demolició del pontó del segle XIX, símbol de l’arribada del tren al poble, ja que l’estructura no suportarà el pas del nou tràfic ferroviari, amb trens de mercaderies i llarga distància.

De moment, les actuacions d’Adif estan portant-se a terme en les immediacions. A només cent metres estan en marxa obres que permetran el pas de vehicles en la prolongació de l’Avinguda 9 d’octubre.

Com veuen sembla que està cada vegada més prop la finalització d’un projecte en el que no només Adif té feina a fer, perquè l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha de fer-se càrrec del desviament dels serveis existents, les rampes de vehicles i la reurbanització, amb un pressupost total de 1.480.000 euros.

Per poder fer les obres, la Diputació de València ajudarà al consistori econòmicament.

De moment, encara que no es sap quan acabaran les obres, s’estima que per a 2018 estiguen quasi finalitzades.

El projecte del pas ferroviari per L’Alcúdia de Crespins ha sigut fruit d’un consens entre les parts, on ha tingut molt de pes la pressió ciutadana, un poble molt vinculat a Canals que ha lluitat per mantenir i agilitzar les comunicacions terrestres amb els veïns.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.