NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Museu de la Pilota de Genovés arriba a Barxeta

Tos els pobles de la Mancomunitat de La Costera-La Canal poden demanar l´exposició

Barxeta ha acollit la primera exposició itinerant del Museu de la Pilota de Genovès, una iniciativa gratuïta a la que poden sumar-se tots els pobles que pertanyen a la Mancomunitat de Municipis de La Costera-La Canal. Es tracta d’una mostra que pretén difondre els arrels d’este joc tan valencià, on trobem esportistes de la talla d’Alfonso Moltó i de Pablo Bertomeu, els dos de Barxeta.

Bertomeu es un treballador incansable i practica esport tots els dies per tal de mantenir-se en forma.

Estos grans esportistes de pilota tenen seguidors. Les noves generacions venen darrere amb força i exposicions com aquesta posen en valor el treball de tots.

L’exposició, que s’ha fet coincidir amb les festes de Barxeta, ha sigut tot un èxit de públic, així que és un exemple per a la resta de municipis de la comarca. Des d’este poble de La Costera el que es pretén és promocionar este esport valencià, al que li fan falta infraestructures i escoles per tal d’aconseguir una major difusió entre els veïns i aficionats.

La mostra compta amb mig centenar de fotografies, així com material de jocs, com guants i pilotes del jugadors consagrats. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.