NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els comerciants d´Oliva s´apropen a la platja en la Fira Voramar

Es tracta de la sisena edició d´esta fira que ix al carrer

Els comerços d’Oliva, per sisè any consecutiu, han aprofitat l’estiu per apropar els seus productes a la platja i oferir descomptes als veïns i estiuejants. D’esta manera donen a conèixer les seues tendes que, durant tot l’any, estan obertes al públic a este poble de La Safor. En esta fira trobem de tot, de de roba fins complements, sabates, ulleres de sol, bijuteria, perfums i, fins i tot, plantes per a decorar la nostra llar i els nostres jardins.

El comerç d’Oliva treballa de valent per tal d’aconseguir incrementar les seues vendes i mantenir-se en el teixit comercial del municipi, de manera que lluitar de manera conjunta suposa un punt a favor en este desenvolupament. En qualsevol cas, cada producte i cada sector té el seu secret.

A la vista dels resultats, de segur que el proper any els comerciants tornen a obrir portes vora platja en esta fira que ja s’ha convertit en un referent a l’estiu.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.