NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´escola d´estiu s´amplia 15 dies

Gràcies al programa ´Avalem Joves´ de la Generalitat

Finalitza l’escola d’estiu de L’Olleria amb jocs lúdics i esportius per als 300 xiquets i xiquetes inscrits aquest mes de juliol. Acaba aquesta edició després de cinc setmanes intenses d’activitats de tot tipus repartides per diferents llocs de la localitat, com el poliesportiu o la piscina municipal. L’objectiu d’aquesta escola és que després de tot un curs acadèmic els més joves de casa puguen seguir acudint a l’escola, però en aquest mes d’una forma diferent. Activitats basades en jocs divertits i en l’esport és el que els monitors i monitores de l’Escola d’Estiu preparen per al seu alumnat. D’aquesta forma els menuts acudeixen diàriament amb ganes i entusiasme.

A banda de les cinc setmanes d’escola d’estiu, s’ofereix als menuts l’oportunitat d’acudir també els primers 15 dies d’agost de forma gratuïta. Aquesta és una iniciativa del programa AVALEM JOVES, llençat des del Consell de la Generalitat Valenciana, amb el propòsit de donar noves oportunitats als joves menors de 30 anys llicenciats o diplomats universitaris, estudiants de postgrau i tècnics o tècnics superiors de Formació professionals reglada.

L’escola d’estiu a L’Olleria és una oportunitat per a que els xiquets i xiquetes puguen gaudir del més de juliol sense parar d’aprendre i segueixen en contacte amb els seus companys i companyes, a banda de conèixer a molts més joves de les seues edats.

Gràcies a aquesta escola i a iniciatives com la proposada per el programa AVALEM JOVES, perquè els menuts puguen acudir fins al 15 d’agost a l’Escola d’Estiu, s’aconsegueix que aquests dos mesos sense col·legi i amb molta calor siguen productius per als menuts i d’alguna forma ajudar als pares i mares a conciliar la seua vida laboral amb la familiar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.