NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Safor rep de Diputació 800.000 euros per als serveis socials

L´aportació econòmica s´ha incrementat en un 1.400 per cent

La Diputació de Valencia ha atorgat 800.000 euros a la comarca de La Safor per al nou Model de Serveis Socials. Entre els anys 2015 i 2017 s’ha incrementat en un 1.400% l’aportació econòmica de la Diputació a aquesta comarca. Benirredrà amb 25.000 euros, Villalonga amb 93.000 euros i Xeresa amb 43.000 euros són uns dels pobles més beneficiats de l’ajuda. Als municipis de menys de 10.000 habitants la subvenció anirà destinada al reforçament dels equips tècnics, a prestacions individualitzades, als casos de pobresa energètica, per a ajudes als domicilis, als clubs de convivència i a actuacions de prevenció i inserció social.

Per altra banda, la Mancomunitat de Municipis de La Safor rebrà 630.000 euros els quals destinarà a millorar l’equip social base, el centre social, la informació i assessorament, les prestacions econòmiques individualitzades, l’empobriment energètic, les ajudes als domicilis, els clubs de convivència i la intervenció per a la prevenció i inserció social.

Respecte al passat any, s’ha duplicat l’ajuda destinada a atenció social bàsica en els municipis de la província de València. La Diputació passa de subvencionar amb 4,7 milions a fer-ho amb  9,4 milions d’euros actuals que es dediquen exclusivament al manteniment de col·legis, a la construcció de centres socials i al Benestar Social i Educació.

Amb les ajudes que aporta la Diputació valenciana als municipis i mancomunitats de la província es demostra, com bé explica el president de la Diputació Jorge Rodríguez, el treball que s’està realitzant per a millorar l’atenció a les persones i la preocupació per les seues necessitats bàsiques. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.