NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Pla d´Emergències de la Diputació d´Alacant per valor de 5 milions

El programa inclou la formació en prevenció, extinció i salvament i contempla la construcció de les infraestructures necessàries que ajuden a la resolució dels incidents

El president de la Diputació d’Alacant visitava ahir el Camp de Voluntariat Ambiental que es desenvolupa aquest estiu en Calp, en la Marina Alta, amb l’objectiu de prevenir els incendis forestals i informar, conscienciar i fomentar la cura i respecte per la natura. Aquest fou moment d’anunciar la posada en marxa d’un Pla Provincial d’Emergències, Infraestructures i Seguretat dotat amb cinc milions d’euros. El programa inclou la formació en prevenció, extinció i salvament i contempla la construcció de les infraestructures necessàries que ajuden a la resolució dels incidents.

A les que es sumarà dos nous parcs de bombers de segona generació en Villena i Oriola així com l’ampliació i millora dels de Sant Vicent del Raspeig i Benidorm. Pel que fa al camp de voluntariat, el president saludava un a un als deu joves que integren cada torn als que agraïa la important tasca que durant els propoers dies desenvoluparan de manera totalment altruista.

El Programa de Voluntariat Ambiental 2017 es prolongarà fins el proper 13 de setembre.

Aquest camp es troba integrat en una xarxa on col·labora Protecció Civil, Policia Local, Brigades Forestals i la central 112 que actua com coordinadora.

A més de en la Marina Alta, el camp de voluntariat també s’està portant a terme als paratges naturals de Xorret de Catí, en Castalla i El Rentonar, en La Torre de les Maçanes.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.