NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Millores al Vicent Rius, el José Mollà i l´escoleta de la Torreta

Les obres estan portant-se endavant amb recursos propis

Aprofitant les vacances escolars, l’Ajuntament de Canals ha iniciat obres de millora i condicionament en tres centres educatius amb recursos propis. Al centre públic José Mollà s’està subtituint el clavegueram del pàrquing el que aprofitarà per adequar la vorera i els accessos al centre. A més està previst plantar arbres a la zona per donar ombra als familiars que van a recollir als alumnes. L’actuació va ser adjudicada per 47.190 euros però al seu interior s’està procedint a la reforma de la cuina, pendent des de fa anys.

Al CEIP Vicent Rius s’estan condicionant les aules d’infantil de 4 i 5 anys. Aquesta és la segona fase de les obres encetades l’any passat quan la Direcció Territorial va aprovar l’aula de 2 anys.

Passem a l’escola infantil La Torreta que acull el primer cicle de 0 a 3 anys. Ací i per a evitar les llistes d’espera es va procedir a habilitar un aula més per ofertar al proper curs un total de 85 places però l’obra està sent més costosa que la inicialment prevista pels problemes en la coberta.

A més a més aquesta mateixa setmana s’encetaran les obres al Francesc Gil, aquestes depenent de Conselleria.

Queda pendent per quan finalitzen les obres als col·legis públics l’adequació del mur i posterior pintura de la tanca perimetral del Calixte III. Amb un pressupost de 85.000 euros provinents de la Diputació de València al llarg del curs també es canviaran les finestres i es pintarà la façana d’aquest centre. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.