NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada-Moraira acull el V Festival Internacional de Joves Orquestres

La Costa Blanca es veu aquest any representada al complet al Festival Internacional de Joves Orquestres

La Costa Blanca es veu aquest any representada al complet al Festival Internacional de Joves Orquestres. Des de Teulada-Moraira fins a Torrevieja, passant per Alacant, la cinquena edició del festival es consolida a la província d’Alacant per omplir la primera setmana d’agost de música clàssica. Aquest és el primer any que es celebraran els concerts a Torrevieja, el que fa créixer de forma considerada l’esdeveniment.

Arnau Moncunill és el solista per excel·lència que participa en el Festival de Joves Orquestres. El músic, amb tan sols 14 anys, ja és solista de l’Orquestra de Joves de la província d’Alacant i de l’Orquestra de Joves Tibor Vargas de Suïssa. Siguent Teulada l’amfitriona del festival, es compta aquest any amb més de 250 músics participants de 4 orquestres diferents, tres d’elles internacionals.

Després de cinc anys el festival esta quasi completament consolidat, amb músics professionals i públic de diferents edats i llocs. La música clàssica arriba a la costa alacantina per a donar a conèixer les diferents variants i estils que té a nivell nacional i internacional. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.