NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou serveis d´atenció psicològica a víctimes de maltractament

S´ubicaraà a la Casa de les Dones però, de moment, està a l´Ajuntament

Xàtiva ha presentat un nou servei d’atenció psicològica que s’oferirà a la Casa de les Dones per tal de prevenir i lluitar contra la violència de gènere i els seus efectes. La responsable d’este servei és Tania Muñoz i, fins el trasllat a la Casa de les Dones, està disponible a l’Àrea de Dona i Igualtat, a la segona planta de l’Ajuntament. L'horari de visita és dimarts i dijous, d'11 a 14 hores, amb cita prèvia, encara que hi ha atenció permanent per a consultes i informació.

Este servei naix de la demanda ciutadana per tal d’afavorir l’autonomia personal de les persones que es veuen afectades per la violència de gènere i la metodologia va des de l’atenció individual a la grupal. A més, també s'establiran grups d'ajuda mútua.

L’objectiu és oferir assistència jurídica i psicològica especialitzada a les dones víctima de violència de gènere.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.