NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Obres de millora a la via pública

L´Ajuntament repara també l´interior del pati de la Policia Local

Recursos clip obres Canals. L’Ajuntament de Canals a través de la regidoria d’Urbanisme de Canals ha escomet intervencions menors en diferents vies públiques; concretament als carrers Escoletes i la Sénia i al polígon industrial Les Moles. Pel que fa al carrer Escoletes que es troba darrere del centre Calixte III s’ha adequat la vorera.

Al  carrer la Sénia s’han millorat les arquetes i reixetes amb l’objectiu de prevenir i corregir els dèficits de la xarxa de clavegueram alhora que es respon a una vella reclamació veïnal.

Les obres de millora de l’accés al Polígon Industrial les Moles respon al mal estat d’aquest punt, sobretot, pel clot que s’havia format i que afectava la conducció de l’aigua del Llavador que pasa per aquest mateix lloc.

Per últim també s’ha intervingut en aquest mur que es troba al pati de les instal·lacions de la Policia Local del municipi. Les obres es duen a terme després de que es detectar-se que la paret de pedra estava desplomada i hi havia perill i risc de caiguda. A la mateixa zona s’ha donat resposta a una reclamació veïnal eliminant una heura de grans dimensions. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.