NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´atur es dispara a La Vall d´Albaida

La Canal de Navarrés és de les més beneficiades a l´últim mes

La  campanya turística no es deixa notar a les comarques d’interior i juliol tanca amb dades negatives en la Costera, 12 aturats més i la Vall d’Albaida, 170 demandats més que en juny. Per contra, la Canal de Navarrés torna a exhibir una caiguda de l’atur del 3´76% i ací mig centenar de persones han aconseguit treball.

En la Vall d’Albaida, bona part de la pujada, el 3,15% es va concentrar al sector serveis; l’augment es va quedar en l’1,49% en la construcció i 1,32% en la indústria. Per municipis, Albaida lidera l’increment d’atur en més d’un 6%; l’Olleria, un 5,64%; Aielo, un 3´92% i en Ontinyent, la variació és quasi inexistent amb tres aturats més.

En la Costera el major augment el trobem al sector de la construcció amb un 4,19% seguit de l’agricultura; baixa per contra en la indústria, un 1,83% i en serveis, un 0´37%. Juliol va tancar amb 18 desocupats més en Xàtiva i un més en Canals.

En la Canal, la construcció  lidera la caiguda de l’atur amb un -9,24%, seguit per la indústria, l’agricultura i els serveis. Aquesta comarca també capitaneja el descens interanual de l’atur, amb un 15,2% menys de demandats que fa un any. Malgrat l’últim repunt, en la Vall i la Costera, la variació també és negativa, un 11,4% i un 9,4%, respectivament.

Pel que fa als contractes de treball, en la Vall d’Albaida es formalitzaren 2.600 en juliol, un 3,4% més que al mateix mes de 2016; en la Costera, 1.855 contractes, un 1,9% menys i en la Canal, 678, un 9,7% més. Des d’UGT insisteixen que el mercat laboral segueix enquistat en la temporalitat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.