NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mercat medieval i tres dies de festa

Enguany s´inclouen dos sessions de teatre

La localitat de Teulada Moraira celebra tres dies de festa des del dijous amb el mercat medieval com a gran atractiu en una programació festiva que inclou com a novetat dos sessions de teatre, “La sopa de pedres” i “Simonet el mandrós” a càrrec de la companyia “Ball de Sant Vito”. Aquest any s’ha augmentat el nombre d’actuacions musicals i s’ha ressaltat la gran implicació i participació de les associacions locals, que formen una part molt important d’esta festa.

El mercat medieval té dos objectius: per una banda, exalçar el casc antic del poble, considerat Be d’Interès Cultural i, per altra banda, oferir una oferta complementària al turisme de sol i platja.

La festa començarà el proper dijous 10 d’agost a les 19:00 de la vesprada amb la cercavila d’inauguració i, durant aquests tres dies, al mercat medieval podran trobar diferents espectacles com el vol de l’àguila o la dansa oriental que ajudaran al visitant a submergir-se en l’Edat Mitjana.

Recorden que del 10 al 13 d’agost tenen una cita a Teulada Moraira per a gaudir de la seua bellesa medieval  i disfrutar de les diverses activitats programades.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.