NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Música i danses per a celebrar el dia de la Mare de Déu de la Seu

La Setabense ompli la Plaça de la Seu amb l?espectacle ´El pòrtic de les nostres festes´ en el concert en honor a la patrona

La plaça de la Seu ha tornat a albergar una nova mostra de vídeo mapping amb motiu del concert de la ronda a la Verge. La Regidoria de Cultura ha preparat un espectacle que posa en valor el ric patrimoni arquitectònic de la ciutat mitjançant aquest espectacle musical i audiovisual, protagonitzat per La Primitiva Setabense. El concert "El Pòrtic de les nostres Festes" ha estat acompanyat de muntatges amb imatges de la ciutat i altres temàtiques d'interès cultural.

Entre les peces programades trobem “Yakka”, que s’ha acompanyat d’imatges antigues de Xàtiva i d'algunes tradicions locals. “La leyenda del beso” ha aprofitat per a fer un  repàs visual a la història de la Música Vella. “Belkis” mostra un muntatge d'imatges amb fons abstractes de la banda tocant en un assaig i amb altres imatges de la ciutat. “Car” presenta imatges de cadascuna de les cinc marques de cotxes que nomenen els moviments d'aquesta peça musical: Ford , Volkswaggen, Chevrolet , MG i Ferrari. I finalment, “Chaplin”, ofereix un recull de fragments de pel·lícules d'aquest mite de la història del cinema. 

En acabar el concert, la ronda a la Mare de Déu ha protagonitzat esta nit calorosa, on l’Escola de Danses ha tret al carrer les seues millors arts per a deixar a tots, de nou, amb ganes de més.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.