NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dénia i Teulada superen el 80 per cent d´ocupació hostalera en juliol

Per al mes d´agost s´espera una ocupació de vora el 92 per cent

Les localitats de Teulada Moraira i Dènia han superat en juliol el 80% d’ocupació turística i preveuen que este mes d’agost superen aquest percentatge.  

Teulada Moraira tancà el mes passat amb una ocupació turística de 86.7% que suposa un augment del 6% respecte l’ocupació turística de juliol de l’any anterior, que va ser d’un 81.53%, i preveuen un 91.81% d’ocupació al mes d’agost, que també superarà les dades de l’any anterior. El percentatge en relació a l’ocupació de l’allotjament ha sigut el següent: 100% als albergs, seguit dels lloguers turístics amb un 82.49% i els establiments hostalers amb un 76.33%.

Pel que fa a la procedència dels turistes a nivell internacional, la majoria són de França, Regne Unit, Alemanya, Holanda, Bèlgica i Països Escandinaus, mentre que els turistes nacionals provenen, en la seua majoria, de Madrid, Comunitat Valenciana, País Basc i Castella i Lleó.

Aquest augment del turisme es deu, entre altres coses, a que la Regidoria de Turisme ha portat endavant durant els últims anys una campanya publicitària amb l’eslògan “La pròxima en Teulada Moraira” a Madrid i, a més, una estratègia publicitària internacional amb Ronda Iberia on el municipi s’ha donat a conèixer en tots els vols de la companyia espanyola, a més de l’estació de tren d’Atocha.

En quant a les dades obtingudes pel Departament de Turisme de l’Ajuntament de Dènia durant la segona quinzena de juliol, han mostrat que l’ocupació turística en aquesta localitat ha sigut de més d’un 80% en establiments hostalers, càmpings i allotjaments de lloguer turístic, i preveuen que al mes d’agost, al igual que Teulada Moraira, l’ocupació supere el percentatge del mes de juliol.

Del total de visitants, un 44.6% han sigut de procedència nacional de diferents comunitats autònomes com la nostra, seguits de Castella i Lleó i País Basc, mentre que un 55.4% venen d’altres països, com França, Regne Unit, Alemanya, Bèlgica i Holanda.

Aquestes dades estadístiques han sigut valorades d’una manera molt positiva pels equips de govern dels municipis costaners, ja que suposa un increment en els ingressos dels professionals del sector.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.