NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XI Matinal Motera

L´estació d´autobusos s´ompli de motos i aficionats

Centenars de vehicles i d’aficionats a les motos s’han donat cita en una nova edició de la Matinal Motera que organitza des de fa onze anys la Penya La Ferro de Xàtiva, una cita ineludible en la programació d’actes de la Fira d’Agost de Xàtiva. Per segon any consecutiu, la matinal xativina s’emmarca dins del calendari festiu d’Amics de la Moto, així que són molts els que venen de nombroses localitats per participar en esta jornada de germanor sobre dues rodes.

Un bon esmorzar, refrescos i la tradicional cassalla acompanyen als moters i amics en una jornada que ha inclòs actuacions musicals i un passeig turístic per la ciutat fins el castell.

Enguany cal destacar el disseny de la samarreta commemorativa de la matinal, que inclou a Felip V cap avall com a símbol de Xàtiva. Això sí, muntat en moto.

Cada any una samarreta passa a la història de la matinal motera que organitza La Ferro, tot un detall per als col·leccionistes. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.