NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada presenta un taller de música alternativa

Un conveni amb l´Associació Música Alternativa del poble permetrà als estudiants conèixer instruments diferents

Teulada Moraira ha presentat una nova proposta cultural centrada en la música moderna d’una manera alternativa. A través de la firma d’un conveni amb l’Associació de Música Alternativa, es portarà endavant el taller “Fusió Musical. Taller Alternatiu de Musics”, obert a tots els públics.

En la presentació s’han donat a conèixer els diferents objectius d’aquesta associació que són, entre altres, la difusió de la música alternativa i els seus instruments, i ser una plataforma d’ensenyança d’instruments que no forma part del Conservatori Professional del municipi.

Fusió Musical és un espai d’ensenyança lliure i de reunió d’aficionats de la música moderna que està oberta a qualsevol tipus de persona a partir de 6 anys. Allí s’impartiran classes de bateria, guitarra elèctrica, teclat, cant modern o baix electrònic, entre altres.

Es tracta d’una iniciativa pràctica i vivencial que es basa en una comunicació bidireccional entre professor i alumne, convertint-se el docent en guia i facilitador de la informació per a l’alumne, que és el verdader protagonista d’aquest taller. Cal destacar que no és necessari tenir coneixements previs, sinó ganes d’aprendre a desenvolupar noves habilitats i actituds a partir de les pròpies experiències.

Les pre-inscripcions ja estan obertes per a tot aquell que estiga interessat a través de la pàgina web www.fusiomusical.es, on també es pot consultar tota la informació sobre el taller.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.