NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Ajuntament enderroca un habitatge en ruïna

Es troba al carrer Barranquet, 8 i era un perill per als vianants

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la demolició de l’immoble en ruïna del  Carrer Barranquet número 8 davant la inacció del propietari per actuar en la seua propietat. El consistori va ordenar en juny l’execució subsidiària de l’enderroc de l’immoble i del tractament del talús adjacent, en base a un projecte tècnic encomanat, carregant-se tots els costos de les obres al propietari, al qual ja es va reclamar en temps i forma que intervinguera sense èxit.

La gran majoria de les cases que estan en males condicions són privades i la legislació frena molt els processos necessaris perquè es puga actuar subsidiàriament. És per això que l’Ajuntament primer incentiva la rehabilitació amb ajudes i plans específics. En qualsevol cas, quan es porta a terme l’enderrocament i es requereix el seu cost als propietaris, en molt rares ocasions paguen.

 

 

El consistori ha aprofitat la intervenció per a realitzar actuacions de millora en l'àrea de gossos adjacent, duent a terme treballs de neteja i desbrossament.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.