NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ampliació del servei de recollida de fem al disseminat

Es duplicarà per tal de millorar el servici

L'Ajuntament d'Ontinyent va a procedir a l'ampliació del servei de recollida de residus en el disseminat durant tot l'any, duplicant la recollida diària en un total de 134 contenidors de l'extraradi. D’esta manera es fa front a la demanda ciutadana que, en l’actualitat, requereix d’un a major servici en la zona, recollint més fem i regulant on és necessari.

Els contenidors proporcionen una capacitat de recollida superior als 10.000kg, però s’ha comprovat que la mitjana de quilos arreplegats diàriament és de 12.500 així que, a partir d’ara, hi haurà recollida doble en 134 dels 210 contenidors del disseminat, on fins ara s'efectuava recollida doble només en estiu. Després de comprovar que la resta de l'any la quantitat de residus dipositats en aquests contenidors segueix sent elevada, s'ha considerat oportú ampliar el servei.

Aquesta millora del disseminat, pressupostada en 48.873 euros, s'inclou dins d'una ampliació del contracte de recollida de residus per un total de 58.629 euros i inclou també l'ampliació de la recollida de residus orgànics en establiments de restauració, la recollida de cartó comercial porta a porta que passa a ser dos dies a la setmana, el reforç de recollida selectiva durant les èpoques de Nadal i rebaixes, o la recollida els dissabtes nits o previs a festius de 8 contenidors d'emergència de residus orgànics disposats en el casc urbà, així com la regularització del servei específic en les grans superfícies d'acord a les necessitats reals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.