NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Paelles nocturnes per a encetar les festes

Aquest acte ha estat amenitzat per una disco-mòbil, amb César, un DJ local

Guadassèquies ha donat inici enguany a les seues festes amb les tradicionals paelles on centenars de veïns, familiars i amics  han gaudit de l’espectacle culinari en el que els cuiners més atrevits han elaborat una autèntica paella valenciana. Aquest acte ha estat amenitzat per una disco-mòbil, amb César, un DJ local que va amenitzar la nit fins altes hores de la matinada, fent ballar a la gent del poble i als forasters amb tot tipus de música.

Els veïns de Guadassèquies, fidels a la cita gastronòmica, sempre tenen les seues preferències a l’hora de fer la paella i els seus secrets de cuina.

Les paelles formen part d’unes grans festes que comencen amb una agenda carregada d’activitats i actes per a tots els gustos i edats.

Si tenen ganes de passar-ho bé i gaudir d’unes festes plenes d’actes i activitats, els veïns de Guadassèquies sempre els esperaran amb els braços oberts.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.