NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les paelles posen el punt i final a les festes de Xeraco

El poliesportiu es converteix en un gran restaurant a l´aire lliure

Una de les últimes cites del programa de les festes de Xeraco té a vore amb la gastronomia i amb el plat que defineix als valencians: la paella. Així, amb aquests calders de grans dimensions, on el foc es resguarda del vent amb planxes de ferro, es cuina aquest plat, el que es converteix en un autèntic espectacle per la ingent quantitat d’ingredients que es necessiten. Les paelles gegants són la solució perfecta per donar de menjar a un gran nombre de persones com es constata en aquesta llarga cua. La recepta és coneguda per tots però ja sabem que el bo cuiner ha de provar el caldo i decorar el plat amb eixe pimentó roig de sabor tan característic.

Amb la prèvia adquisició dels tiquets, els participants van tindre dret al plat de paella i beguda. Tots esperarien el seu torn per arreplegar el menjar i l’escudellat i repartiment es fa amb molta rapidesa. Dins la carpa de festes, situada al poliesportiu, es va poder degustar la paella acompanyats pels amics i familiars.

Per la vesprada  les activitats per als xiquets i per la nit, el musical The Show posarien el fermall d’or a les celebracions patronals de Xeraco.

La Comissió de Festes del 2017 ha introduït canvis i incorporat nous actes com el tast de vi i cervesa o la desfilada de disfresses infantils per engrandir les festes més importants del municipi. A més han sigut de les més participatives dels últims anys.

Una llarga vida que està garantida veient la quantitat i qualitat de cadascuna de les activitats desenvolupades. I així, Xeraco s’ha vestit de llarg un any més només han sonat els primers trons de festa, la festa dels seus benvolguts patrons. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.