NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Ajuntament habilita 1.369 places d´aparcament en Fira

Un miler d´elles seran gratuïtes

 L’Ajuntament de Xàtiva ha habilitat un total de 1396 places d’aparcament per a la Fira d’Agost; d’aquestes, 996 són totalment gratuïtes corresponents als pàrquings dissuasoris ubicats en distints polígons i al carrer Reina;  a la que es sumen la resta de places als pàrkings subterranis de Renfe i Glorieta on la primera hora és gratis. L’objectiu? Evitar massificacions, agilitzar el tràfic, reduir els estacionaments indeguts i potenciar l’atracció de visitants a la ciutat. A més la zona blava continua sent gratuïta durant la setmana de Fira dins del casc urbà.

La regidoria de Mobilitat ha editat més de 10.000 díptics que seran distribuïts pels municipis de l’àrea d’influència de Xàtiva per impulsar, a més, l’ús de transport públic per accedir a la Fira tant en tren com autobús i taxi. Al plànol també s’ubiquen els 17 punts d’aparcament per a bicicletes amb les que compta la ciutat.

A més a més, en Fira es torna a presentar la campanya “No és No” per continuar amb eixe compromís d’intolerància contra les agressions sexistes.

Una campanya que estarà present físicament el divendres 18 d’agost a l’espai de promoció “Donat a conèixer” ubicant front l’oficina d’informació municipal. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.