NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´Moscatelízate´ promocionarà el raïm moscatell en Benissa

Es pretén potenciar el turisme gastronòmic, ecològic i cultural

L’Ajuntament de Benissa, amb el recolzament del sector empresarial i cultural ha presentat el projecte “Moscatelízate Benissa”, que pretén rellançar el valor del raïm moscatell amb un atractiu programa d’activitats que inclou visites i degustacions als cellers, menús creatius als restaurants de la localitat i exposicions i rutes teatralitzades a càrrec del grup de teatre “Teatrers pel món”. Aquesta iniciativa, que ja es va presentar en la darrera edició de FITUR, en Madrid, començarà el 28 d’agost i estarà vigent fins el 10 de setembre.

“Moscatelízate Benissa” sorgeix com una proposta transversal per a posar en valor el raïm moscatell que històricament ve produint-se al municipi. Es parla de transversal, ja que la iniciativa té com objectiu donar a conèixer els esforços dels agricultors, les empreses que el comercialitzen i totes les persones que intervenen en el procés, així com  el sector hostaler que l’oferirà en els seus respectius bars i restaurants. A més a més, aquesta proposta entrellaça elements arquitectònics com els riuraus, els paisatges locals conservats i, per descomptat les vinyes, les autèntiques protagonistes.

Aquesta iniciativa ofereix visites i degustacions al Celler de Joan de la Casa i a les instal·lacions de Raïm Cabrera. També es podran tastar menús de degustació que han preparat diferents establiments hostalers de Benissa, com els restaurants Bon Gust-la Cultural, Casa Cantó i La Fonda.

A més d’exposicions i xerrades, hi haurà una ruta on s’interpretaran “Les Estisoradores” que, a part de complementar el projecte del moscatell, volen exalçar la figura de la dona i el seu treball.

Si són amants de la bona gastronomia, el moscatell i la naturalesa, tenen una cita a Benissa des de finals d’agost i fins el 10 de setembre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.