NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia efectua més de 1.400 denuncies en juliol pel vandalisme

Controlar la massificació turística és un dels objectius del Govern

La massificació en el sector turístic sembla que comença afectar a la qualitat dels serveis i la seguretat en la ciutat de Gandia. L’oposició assegura que els altercats augmenten i el Govern local informa de que només en juliol s’han efectuat més de 1.400 denuncies, augmentant el treball dels policies i cercant als que es dediquen a provocar actes vandàlics, baralles al carrer, venda de droga o qualsevol altra activitat poc recomanable per al comú dels mortals.

D’esta situació tampoc es salva el barri del Raval, però des del Govern local asseguren que s’ha incrementat el control i les actuacions de la Policia Local per tal de garantir la seguretat de veïns i turistes.

Però ací no acaba la polèmica en Gandia provocada per una elevada densitat turística que quasi triplica la població de la capital de La Safor als mesos d’estiu. El Govern local ha decidit lluitar contra l’intrusisme en el sector del lloguer d’apartaments i ha arribat a un acord amb l’Agència Valenciana de Turisme per a que la Policia Local acompanye als inspectors en el control d’apartaments. A més, a partir d’ara queda suspesa l’emissió de llicències a la platja Nord, ja que s’ha detectat la proliferació de reformes per part dels propietaris que divideixen els apartaments actuals per a multiplicar l’ocupació. També s’ha detectat un augment del canvi d’ús de local comercial a habitatge, perquè resulta més rentable llogar a turistes que tindre un altre tipus de negoci.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.