NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La taxa de criminalitat baixa a mínims històrics

Acumula un descens de 10 punts als últims 6 anys

Un nou descens a la taxa de criminalitat situa a Ontinyent en mínims històrics, ja que la ciutat ha baixat fins als 16’99 delictes i faltes per cada 1.000 habitants, una xifra que supera les mitjanes autonòmica (46 per 1.000), estatal (43 per 1.000) i europea (61 per 1.000). A més, suposa un descens acumulat de 10 punts als últims 6 anys i el quart descens anual consecutiu.

Aquest descens és degut al treball conjunt de les administracions i dels cossos i forces de seguretat d’Ontinyent que continuen treballant, dia rere dia, per a que en un futur no hi hagen infraccions i poder garantir una estabilitat i protecció als veïns i visitants.

Des de la Policia Local destcaquen que les infraccions al casc urbà han baixat un 21.78% i ha pujat un 54% l’índex d’esclariment de delictes. També han baixat un 8% els delictes contra el patrimoni, un 30% els robatoris amb força en habitatges i un 78% en establiments. Pel que fa la seguretat vial, s’han realitzat al primer semestre de 2017 un total de 60 controls d’alcoholèmia, 145 comprovacions de vehicles, 68 controls de cinturons de seguretat i 54 controls de vehicles industrials.

Altres assumptes relacionats amb la baixada de criminalitat són el reforç del dispositiu de les forces i cossos de seguretat de l’Estat per a les festes de Moros i Cristians d’aquest mes d’agost, les activitats i xerrades als centres escolars o associacions per a millorar la convivència i el funcionament del sistema VIOGEN implantat a la ciutat d’Ontinyent per a millorar la protecció de les víctimes de violència de gènere.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.