NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada Moraira inaugura el Parc de la Sabatera

La Diputació d´Alacant ha finançat el projecte amb 60.000 euros

El vicepresident de la Diputació d’Alacant i diputat de Medi Ambient ha inaugurat juntament amb membres de la corporació municipal de Teulada Moraira el Pac de la Sabatera, un recinte de vora 6.000 metres quadrats que s’ha convertit en una àrea recreativa en esta zona residencial.

Els treballs han consistit en l’adequació de les zones verdes existents entre els carrers Valladolid, Tarragona i Jijona, podant arbres, plantant-ne de nous, fent murs de pedra per a la contenció dels talussos verticals de terra sense protegir i un sender escalonat que comunica els carrers superior i inferior.

L’adequació d’este parc ha tingut un cost de 60.000 euros que ha pagat la Diputació d’Alacant a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles. Compta, a més, amb mobiliari urbà i zones per a practicar exercici de forma saludable i a l’aire lliure, de manera que els veïns aprofiten per a disfrutar de la natura al costat de casa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.