NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Puig s´entrevista amb el Govern de Dénia aprofitant les vacances

Segons Puig, existeix una aliança amb els pobles de la Marina Alta per desenvolupar l?agenda de prioritats

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s’ha reunit amb l’equip de Govern de Dénia, on s’ha reafirmat en la seua posició respecte a la necessitat de reivindicar el Tren de la Costa i exigir l’alliberament de l’AP-7. Segons Puig, existeix una aliança amb els pobles de la Marina Alta per desenvolupar l’agenda de prioritats, entre les que també es troben els problemes actuals que suposen la regressió de la costa i les polítiques que deuen executar-se des de la Confederació Hidrogràfica.

En la reunió també s’ha tractat la situació en que es troba l’atenció sanitària en la Marina Alta, anunciant que als propers mesos es prendran decisions definitives sobre el retorn a la prestació pública de l’atenció.

Infraestructures educatives, clavegueram i altres qüestions a desenvolupar a mitjà termini també han estat objecte de treball en esta reunió amb el Govern de Dénia, aprofitant les vacances de Ximo Puig en la capital de la Marina Alta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.