NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 100 veïns donen sang en la marató de Teulada

Cada hivern i cada estiu existeix la possibilitat de participar

Teulada ha celebrat la tercera edició de la marató de sang, una vesprada i un matí en els que els veïns i visitants del poble poden ajudar als demés només donant part de la seua sang al Centre de Transfusions d’Alacant, que és qui organitza esta jornada solidària amb l’ajuda de l’Ajuntament i la gestió d’una voluntària del poble que aprofita d’enllaç entre l’Administració i el centre sanitari.

Teulada celebra també una marató de donació de sang en desembre, així que en estiu i hivern els veïns poden col·laborar en la causa i tindre temps de recuperar-se. Només en la vesprada de divendres i el matí del dissabte, s’arreplegà sang de més de 100 persones diferents. A més, per a incentivar la participació, l’Ajuntament sorteja entrades a espectacles i un sopar, i el Centre de Transfusions regala una motxilla.

Maria Rosa Ibars reparteix els cartells pel poble, acorda amb l’Ajuntament el dia i el lloc de la marató i recolza l’actuació dels professionals el dia de la donació per a que tot isca bé.

Si després de vore estes imatges s’animen a donar, poden acudir a la marató de desembre, on seran rebuts amb els braços oberts.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.