NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Beniarjó celebra el XVIII Festival de Música i Dansa

Durant tres dies, la música, el ball i la tradició es donen cita en este poble de La Safor

El municipi de Beniarjó celebra en agost el Festival de Música i Dansa durant tres dies replets de música, ball i tradició. Aquest festival consta de tres grans actuacions, començant el divendres passat per la de l’Agrupació Artístico-Musical Ausiàs March de Beniarjó i, com a convidada, l’Agrupació Musical Sant Blai de Potries. Les altres dos tindran lloc esta setmana, amb Pep Gimeno “Botifarra” i el seu espectacle “De banda a banda de la Mediterrània” i el grup de danses “Les Folies” de Carcaixent. Totes les actuacions tindran com a temàtica la música i el folklore valencians.

El divendres s’encetava el festival amb el concert de l’Agrupació Musical Sant Blai de Potries com a convidada i l’actuació local de l’Agrupació Artístico-Musical Ausiàs March de Beniarjó, omplint la plaça del poble de gom a gom.

Aquest concert va estar dedicat a les víctimes de l’atemptat terrorista a Barcelona del passat 17 d’agost i, per eixe motiu, la presidenta de l’Agrupació Artístico-Musical de Beniarjó va dedicar unes sentides paraules per a les víctimes.

La propera actuació del Festival de Música i Dansa de Beniarjó tindrà lloc este dijous a les 23 a la Plaça Ausiàs March per a seguir disfrutant del folklore de la nostra comunitat amb Pep Gimeno ‘Botifarra’.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.