NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Ajuntament executa una trentena d´obres des de principis d´any

Té previst el cobriment de les pistes de pàdel del poliesportiu

L'Ajuntament de Canals ha realitzat o adjudicat més de 30 obres de tot tipus al poble entre els mesos de gener i agost, uns projectes que, en molts casos, són fruit dels requeriments dels veïns. En total, s'han invertit més de 450.000€ provinents de fons propis i d’ajudes externes.

Les obres del 2017 començaren a gener, quan s'eliminaren les barreres arquitectòniques que donen accés a l'EPA, al carrer Sant Joan de Ribera. A l’inici de l’any les obres també se centraren a millorar zones del poble on el clavegueram necessitava una ràpida atenció, com el carrer Carrer Simón Duato, el carrer La Torreta, el carrer Sant Fabià i el carrer Victoria, en el barri de La Torreta.

 

 

La reparació de l'enfonsament al carrer Assagador també ha estat un dels projectes escomesos enguany. Així mateix, s’han condicionat diversos camins, com la zona de Cabiscol, Les vies a Terrers i Corcot , zones castigades per les fortes pluges dels mesos anteriors.

Per tal d'aprofitar les vacances, és a l'estiu on més activitat d'obra s'ha realitzat. Tres són les escoles on s'han fet accions de restabliment. Al CEIP José Mollà s'ha substituït el clavegueram i la xarxa d'aigua potable, la vorera, els accessos al centre i s'ha renovat la cuina escolar.

 

 

Al col·legi Vicente Rius s'han adequat les entrades de les aules d'infantil i s'han col·locat tanques perimetrals per temes de seguretat, a més d'instal·lar protectors. A l'escola infantil La Torreta on s'ha hagut d'actuar d'emergència, ja que la coberta estava en males condicions i es necessitava una nova abans que començara el curs.

 

 

En les instal·lacions de la Policia Local s’han efectuat obres de rehabilitació d'un mur interior al pati. Així mateix, a l’Avinguda Corts Valencianes s’han rehabilitat diversos punts a les voreres on s’estancava l’aigua, baix petició veïnal.

També s’han adjudicat obres a dos dels llocs més simbòlics del poble: el Pavelló Ricardo Tormo i l'antiga Casa de la Cultura 'Ca Paquita La Moruna'. Al primer s'instal·larà un ascensor que comunique la planta baixa amb el primer pis de les graderies, a més d'ampliar el forjat; i a la Casa de la Cultura es renovaran les finestres i la fusteria.  

Al mes d'agost s'han encetat i acabat les obres per a solucionar els problemes de filtració d'aigua al carrer Indústria. Aquestes adequacions consisteixen en la remodelació de les voreres i el desviament dels desaigües que passen per la zona per tal d'evitar futurs problemes.

D'igual manera s'ha iniciat el millorament de l'accés al polígon industrial de Les Moles a causa del seu mal estat, i especialment, pel clot que s'havia format i que afectava la conducció de l'aigua del Llavador que passa per aquest lloc.

La reparació del clavegueram al carrer Verge dels Dolors o la renovació de les voreres al carrer Escoles també han estat altres actuacions però, a més de totes aquestes obres, s'ha anunciat que pròximament es treballarà en la millora de les instal·lacions d'aigua potable i del clavegueram al carrer Sant Cristòfol. A este projecte s’afegiran altres, com les actuacions al carrer Cronista Pareja i l’adequació d’un parc caní, entre altres.

El carrer Horts i el de Sant Nicolau també seran objecte d’obra amb fons propis, a les que s’afegirà un nou projecte encara per redactar: el cobriment de les pistes de pàdel del poliesportiu.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.