NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La dansà protagonitza el Dia del Miracle

Una serenata prèvia va animar a tots a la participació

Castells inflables, mascletà, cercavila i altres actes conformaren la programació del Dia del Miracle de les festes d’Agullent però entre els més destacats està la centenària Dansà Popular que tenia lloc a la plaça Major a les onze i mitja de la nit. Mig hora abans, els protagonistes foren els festers del Crist amb la també tradicional serenata al Crist de la Salut a l’església on la música de banda i els balls en fila a ritme de pasdoble es barrejaren amb coca i mistela oferta per la comissió de festes, enguany composta pels membres de la Quinta del 72.

Una serenata que finalitzaria en la Plaça Major ja a vessar d’espectadors per gaudir de la Dansà. Al ritme del tabalet i també de la banda de música, els balladors van eixint a la plaça per entrecreuar-se, mentre el públic conforma un gran cercle, asseguts i en peu, al voltant del recinte.

 

 

Aquest fou, un any més, un gran espectacle de vistositat i de recuperació del folklore local posat en marxa pel Grup de Danses d’Agullent.

La jornada dedicada especialment al Crist de la Salut i la posterior amb la missa del miracle de Sant Vicent Ferrer a l’ermita posarien el fermall d’or a les festes d’Agullent del 2017. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.