NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou camp de gespa artificial amb una inversió de 208.000 euros

La Diputació ha posat 125.000 i l´Ajuntament la resta

La Font de la Figuera estrenava ahir el camp de futbol renovat amb gespa artificial que ha suposat una inversió de 208.000 euros; 125.000 provinents de la Diputació de València i la resta sufragat pel propi consistori. Per tal motiu, la inauguració va comptar amb la presència del president de la institució provincial, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta, Mª Josep Amigó i la diputada d’Esports, Isabel García.

La inversió de la Diputació s’inclou dins del pla de millores d’instal·lacions esportives, que en aquest 2017 compta amb més de 4 milions d’euros.

L’actuació ha consistit en la substitució de la gespa artificial així com la senyalització de línies de futbol 11 i futbol 8. També s’ha instal·lat nou drenatge i xarxa de rec amb canons emergents de llarg abast. Tot i així encara queden millores que foren reivindicades pel propi alcalde.

 

 

Una modernització de les instal·lacions que dóna així resposta a una reivindicació històrica dels veïns. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.