NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Cassoles i berenar jubilats

Les festes de l'Alcúdia de Crespins dedica un dia a les cassoles i altre als majors del poble

En les festes de l’Alcúdia de Crespins sempre es reserva un dia per a sopar cassola. Enguany el dimecres per la nit, centenars de veïns i convidats abarrotaren la Plaça de la Generalitat per degustar l’arròs al forn, plat que tant identifica a la comarca de la Costera.

 

 

Nombroses taules es disposaren al carrer en una jornada calorosa però plena de germanor i que inclouria també premis per a les millors cassoles encara que totes van tenir una pinta ben saborosa degut a la quantitat i qualitat de tots els seus ingredients.

 

 

 

 

Un plat del que van donar bon compte els nombrosos polítics convidats per part de la corporació municipal, uns novells com el diputat nacional i portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví o la vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó i altres ja reincidents com el diputat Enric Bataller.

 

 

 

 

tercer  per a José Maria Pastor; segon, José Salvador Llácer i guanyadora Ana Franco amb la seua quadrilla dels Festers del 2010.

 

 

 

 

Pel que fa al dia d’ahir, l’Alcúdia el dedicava a les Quintes i als Vells del poble, que a les vuit de la vesprada gaudiren d’un gran berenar al pati de la Llar dels Jubilats. Com sempre fou alta la participació i uns 150 majors acudiren encantats a una cita que els permet retrobar-se amb amics i companys, xerrar de l’experiència viscuda, repassar anècdotes i fins i tot ballar com fi de festa.

 

 

 

 

L’Ajuntament sempre al seu costat ja que aquesta és una de les associacions més nombroses i actives de la localitat.

 

 

 

 

El que està clar és que aquest col·lectiu també té el seu lloc a les festes i sap com gaudir d’elles.

 

 

 

 

L’associació de jubilats va, a més obsequiar a les participants amb aquesta menuda test de flors.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.