NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Parc de la Creativitat

Calp inaugura el Parc de la Creativitat, un espai de 12.000 m2 que uneix oci, art i naturalesa

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, ha inaugurat el “Parc de la Creativitat” de Calp, un nou espai cultural i d’oci impulsat per la institució provincial amb una inversió de 225.000 euros i quasi 100.000 més cofinançats pel propi Ajuntament. El nou parc es troba ubicat en la partida Gargasindi i el projecte, que s’iniciava a principis d’aquest any, ha inclòs la millora i pavimentació d’accessos i recorreguts, tant per a vianants com de tràfic rodat, així com la construcció d’un escenari pera esdeveniments culturals a l’aire lliure i un magatzem. El nom de parc de la Creativitat intenta reflectir la unió entre oci, art i naturalesa que representa aquest nou espai.

L’espai està destinat especialment a associacions locals, col·legis o altres entitats per a la celebració de les seues activitats i disposa, a més, d’un mòdul de serveis amb cabines accessibles, enllumenat, zona de jocs infantils inclusius, mobiliari urbà i arbrat, amb més de 100 exemplars que delimita visual i acústicament els límits de la parcel·la.

Amb motiu de la inauguració, l’Ajuntament va programar diferents activitats com jocs populars, tallers inflables, food trucks i un concert del grup “Los Rockids”. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.