NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Premis i exposicions

José Miguel Castelló i Pedro García s?imposen al concurs de fotografia ?Festers Majors 2017? de l?Alcúdia de Crespins

La cultura també està molt present a les celebracions patronals de l’Alcúdia de Crespins. Un exemple amb ja vint-i-vuit anys de tradició es desenvolupà en el Dia de l’Aurora amb el lliurament dels premis del Concurs de Fotografia “Festes Majors” 2017 a la sala Generalitat Valenciana a càrrec d’autoritats polítiques i la Festera Major, Mireia Beniel.

 

En secció Blanc i Negre, on es presentaren 40 treballs de 10 autors, el guanyador, dotat amb 110 euros de premi, fou José Miguel Castelló per “La curiositat” que faria doblet aconseguint també el segon premi en categoria color amb aquesta instantània tan festiva titulada  “Ermitaño”; segon, dotat amb 100 euros, seria per a Josep Pastor amb “Pontó”. Vicent Piquer seria el tercer classificat per l’obra “Gents” amb 90 euros.Javier Alcázar i Amelia García s’imposaren en accèssits. Passem a la secció de Color amb mateixes quanties de premis.Pedro García seria el primer classificat per la seua obra “Dansa, Tarongers al carrer Sant Vicent”; tercer premi per a Amelia García amb “Landmark”. Els accèssits foren per a Andrés Carull i Pablo Llácer.

El certamen, organitzat per l’Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats, AFCA i amb el patrocini de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha tingut enguany com jurat a Pedro Cerdá, Vicent Artes i Pascual Sanchís de l’agrupació fotogràfica d’Enguera, sent Yasmina García, la presidenta d’honor. L’acte també va servir per inaugurar l’exposició de les obres pertanyents al concurs de pintura a l’aire lliure “Festes Majors” 2017. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.