NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Any Miguel Hernández

Ontinyent es suma a l?Any Miguel Hernández amb un espectacle de teatre, poesia i música que tindrà lloc el 14 d?octubre al teatre Echegaray

Ontinyent es sumarà el proper 14 d’octubre a l’Any Miguel Hernández amb una espectacle de teatre, poesia i música organitzat per la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, SUAMO per commemorar així el 75 aniversari de la mort del poeta alacantí. Serà al teatre Echegaray a les vuit de la vesprada amb una obra amb direcció musical de José Francisco Mira i direcció artística d’Edu Costa i on es comptarà amb dues actuacions d’excepció, els actors Víctor Palmero, de “La que se Avecina” i el guanyador de dos Goya, Emilio Gutiérrez Caba.

L’obra es centrarà en l’última part de la vida del poeta en la presó, on està pres pel règim franquista i finalment mor en 1942. El propi Edu Costa encarnarà a un retor amb el qual el poeta es relacionarà.

Pel que fa a la part musical, la SUAMO no solament interpretarà diverses peces dedicades a l’autor sinó que també interactuaran en la pròpia obra.

El Govern d’Ontinyent sempre ha estat compromès amb la recuperació de la Memòria Democràtica, d’ací la seua implicació en aquest espectacle sobre un dels grans poetes de la història que va lluitar per la llibertat republicana.

Les entrades ja es troben a la venda a un preu de 10 euros a través de la web de Caixa Ontinyent, en la seu de la SUAMO al carrer Dos de Maig, 72 o una hora abans de l’espectacle, en taquilla. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.