NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

46 joves contractats amb "Avalem Joves Plus"

L'Ajuntament i el Consell destinen un milió d'euros

Els 46 joves contractats dins la iniciativa “Avalem Joves Plus” ja s’han incorporat al seu lloc de treball als diferents departaments de l’Ajuntament d’Ontinyent. Una iniciativa inclosa als programes EMCUJU i EMPUJU dotats amb fons europeus i autonòmics, dels quals el Consell destina a Ontinyent 721.000 euros i que el consistori complementa amb altres 223.000 euros per a equiparar les retribucions a la resta de treballadors municipals. El contracte abasta 37,5 hores setmanals durant 12 mesos i en funció de la qualificació professional, els joves cobren entre 1072 i 1483 euros mensuals bruts.

Són contractes per tant de característiques poc habituals en l’empresa privada per als joves, que suposen una aposta important per a l’administració.

Efectivament, aquest programa suposa un reforç a les accions municipals de foment de l’ocupació que han contribuït a reduir a Ontinyent l’atur jove en un 20% als últims dos anys, triplicant així el 7% de reducció mitjana autonòmica. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.