NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Multitudinària Festa de les Paelles

Dins del programa festiu

Un dels actes més esperats i multitudinaris de les Festes Majors de l’Alcúdia de Crespins tenia lloc el passat divendres per la nit, en el dia batejat com les paelles. Milers de persones acudiren a l’accés de la Sénia, que oferia aquest magnífic aspecte, per gaudir d’una jornada de germanor al voltant del plat valencià més universal.

Aquesta és una festa de carrer, motiu pel qual acudeixen totes les quadrilles del poble i convidats de localitats veïnes per assaborir no només paella i sinó vegen quines taules més ben preparades. La seua recepta és coneguda per tots però ací en l’Alcúdia tenen com tradició incorporar primer costelles.

La Festera Major, Mireia i tots els festers amb samarretes en roig i elles també amb la banda no faltaren a la cita que encetaria un cap de setmana frenètic.

Les paelles van estar patrocinades per Fabripal SL i després de degustar-les, tots els participants van poder gaudir de la xaranga i de macrodiscomòbil a la carpa de la zona jove La Sénia. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.