NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festival Familiar per a fi de festes

El "Canica Fest" inclou música, tallers i circ

L’últim dia de les festes patronals i de Moros i Cristians de l’Olleria, els xiquets foren els grans protagonistes. Per a ells es preparà una programa especial que baix el títol “Canica Fest” va incloure tallers, circ i molta música. A les set de la vesprada, el parc Pare Beat Ferreres acollia aquesta gran pista de circ amb The Troupers, a càrrec de la companyia valenciana La Finestra Nou Circ, fundada a mitjans de 2012 per Alberto Vidal, César García, Juanin Silva i Olga Osuna.

Els malabarismes anirien complicant-se conforme avançà l’obra; utilitzant inclús gronxadors; cèrcols o maces per deixar al públic meravellat. Mentre, tant de matí com de vesprada, el grup d’escolta Sant Jordi de l’Olleria va oferir tot tipus de tallers educatius.

A les vuit de la vesprada i al mateix espai, el torn seria per a Maduixa Teatre que presentaria “Pop’s Corn”, un concert musical per a tota la família. Allò que originàriament comença com una prova de selecció per a un concurs de la ràdio, un joc més, esdevé una autèntica festa-concert amb una quinzena de cançons amb les veus en directe de Cristina Campillo, Aina Gimeno, Joan Santacreu i Nelo Gómez. I així, durant tota la jornada, els reis de la casa no pararen de divertir-se, cantar i ballar amb aquest gran festival familiar. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.