NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oferta formativa per a la FPA

El nou curs inclou moltes novetats

 

Teulada Moraira ha presentat l’oferta formativa de la formació permanent d’adults FPA per al curs 2017-2018; una escola que compta amb dos vessants: una formació reglada i altra més informal que pretén ser una universitat popular, que compta amb la col·laboració d’associacions i grups socials.

 

En quant als ensenyaments reglats, en aquesta edició s’ofereix una ampliació d’espanyol per a estrangers, valencià en tres nivells, elemental, mitjà i superior, el francès en bàsic i intermedi i com no, el graduat en Secundària.

Els idiomes d’italià i alemany s’impartiran dins del projecte dels pobles agermanats.

Per a la formació no reglada per a aquest primer trimestre s’ha preparat un taller monogràfic gratuït “Com crear una pàgina web” i es continuarà amb el d’ “Introducció a l´ús de telèfons intel·ligents (smartphones)”. Pròximament hi haurà sessions de “Cinema FPA” amb projeccions de curtmetratges “Aquesta tardor, anem de curt”.

Tots els interessats ja poden inscriure’s en el SIT (Servei d’Informació i Tramitació) de Teulada Moraira en horari de 8:30 a 15:00 hores fins el 22 de setembre. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.