NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mª José Tortosa, nova presidenta de la Mancomunitat la Costera-la Canal

Roberto Granero s'acomiada del càrrec fent balanç

Mª José Tortosa, alcaldessa socialista de Vallada ja és la nova presidenta de la Mancomunitat de la Costera – la Canal al obtindre el recolzament unànime de tots els representants i forces polítiques presents al ple durant la seua abarrotada presa de possessió. Tortosa, que succeeix en el càrrec a Roberto Granero, que feia oficial al ple la seua renúncia obligat pels estatus, després de deixar de ser alcalde, es converteix en la primera dona que ocupa aquest lloc.

Tortosa, que advoca per una gestió més heterogènia i participativa al si de l’organisme que aglutina a 20 municipis, ja té clara la fulla de ruta per al proper dos anys amb una aposta clara per continuar prioritzant les polítiques de Serveis Socials.

Lluitar contra la violència de gènere, adequar els estatuts, introduir la innovació als projectes que es desenvolupen a la Mancomunitat, integrar als pobles que encara no formen part de l’entitat i plantejar els plenaris de manera itinerant són altres de les propostes de la nova dirigent.

45 minuts abans del plenari, el president eixint faria balanç del seu mandat en un acte que va convocar a representants d’entitats i col·lectius socials, culturals i empresarials de les comarques. Granero va subratllar el treball realitzat en tres eixos.

Granero deixa una Mancomunitat molt diferent a la que es va trobar; s’ha aconseguit fer-la més visible, s’ha modernitzat i s’han creat nous serveis.

L’ex alcalde de l’Alcúdia de Crespins, al finalitzar la convocatòria, va oferir una memòria de gestió de 44 pàgines a tots els presents.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.