NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tornada al col·le sense incidències

Visitem centres escolars d'Ontinyent i Xàbia

El curs escola arrancava ahir sense incidències i centres i sindicats remarquen la normalitat del primer dia de classe en la Costera, la Canal i la Vall d’Albaida. Ací, la seua capital, Ontinyent, s’ha convertit en la ciutat amb més aules pilot de 2 anys de tota la Comunitat Valenciana; concretament compta amb 4, l’última incorporada al CEIP Juan Vidal que fou ahir visitat per l’alcalde i regidor d’Educació. En aquest mateix centre també es posa en marxa l’aula CIL; unitat específica de comunicació i llenguatge per a alumnat amb necessitats especials.

A més a més, moltes són les inversions previstes a Ontinyent en matèria educativa. Per exemple, la Conselleria d’Educació farà millores per alor de 545.000 euros al col·legi públic Vicent Gironès pera la renovació de la xarxa elèctrica, la retirada d’una coberta d’amiant i la instal·lació d’un ascensor, obres a executar al present curs.

Un total de 5290 alumnes d’educació infantil, primària i secundària i 500 professionals iniciaren ahir el curs a Ontinyent que ha aconseguit baixar la ràtio de 25 a 23 alumnes per aula en infantil de 3 anys.

Per la seua part, en la Marina Alta, Xàbia donava la benvinguda a prop de 3.00 alumnes de primària i secundària amb tots els seus centres a punt. L’alcalde, José Chulvi  visitava en aquesta primera jornada el CEIP Port on va estar amb els alumnes de 2º i 5è de primària i on va comprovar de primera mà les obres de manteniment i millora realitzades aquest estiu.

Entre les millores realitzades al centre estan la renovació de pintura d’interiors i pintura vial en l’exterior i com element principal, la reforma de la vorera principal, a petició de l’AMPA.

El Port de Xàbia compta enguany amb 235 alumnes; un augment al nombre de matrícules que ha obligat a desdoblar el curs de sisè que encara no està dotat amb professorat.

En quant a les dades de secundària, s’han matriculat un total de 881 alumnes, 50 més que el curs passat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.