NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es reprenen les obres al carrer Magdalena

Aquesta és la segona fase

L’Ajuntament d’Ontinyent ha reprès les obres de reurbanització del carrer de la Magdalena que permetran millorar la seguretat i comoditat del pas de vianants amb la creació de noves voreres i enllumenat. Aquesta actuació consolida el canvi al trànsit rodat executat al mes de març per tal d’eliminar els perills de la corba dels jutjats a la confluència amb el carrer del Regall i l’avinguda del Comte de Torrefiel.

En la primera fase de l’actuació es creà una de les noves voreres i ara es reprèn l’inici de la construcció de la segona, que es preveu que estiga a punt durant la primera quinzena d’aquest mes. L’obra ve avalada pels informes tècnics de la policia local i recomanat pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Ontinyent, PMUS, i permès deixar enrere un espai sumament estret on venien produint-se situacions perilloses i incòmodes tant per a vehicles com per a vianants. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.