NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Programació juvenil per a la tardor

Posada en marxa per la regidoria i el Consell de la Joventut

 

La regidoria de Joventut i el Consell de la Joventut de Xàtiva enceten la nova programació juvenil per a la tardor amb format bimensual, (setembre-octubre) per oferir així una millor i variada oferta d’activitats més accessible i adaptats al seu períodes lectius.

De la nova programació cal destacar els cursos intensions del nivell mitjà i superior de valencià per a les proves de la Junta Qualificadora i els cursos de menjador escolar, educació a col·lectius amb necessitats diverses, manipuladors d’aliments i com novetat el curs de monitor d’activitats de temps lliure.

Els tallers gratuïts dels dissabtes pel matí (tatuatges de henna, cuina, reciclatge de roba) queden oberts per a totes els joves. Com a projecte innovador es torna als centres educatius pera reprendre el programa de corresponsals educatius juvenils.

Pel que fa al Consell de la Joventut, l’activitat més destacada per a aquest setembre tindrà lloc el proper dia 23 amb la FesJove.

En octubre, a més, s’ha preparat el primer viatge a la convenció de ciència ficció Cificom de València.

Més informació de dilluns a dissabtes de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores al Centre d’Informació Juvenil ubicat a la Casa de la Joventut o a les xarxes socials d’Infojove Xàtiva. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.