NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exposició "Contrastes" d'Ana Ibáñez

Dues temàtiques per parlar del contrast entre el món rural i l'urbà

La pintora Ana Ibáñez presenta en la Sala de Dones de l’Antic Hospital de Sant Marc de Gandia el seu últim projecte titulat “Contrastes” on combina als seus llenços els ambients urbans i la naturalesa per plasmar els dos ambients presents al nostre entorn.

“Contrastes” ofereix dues temàtiques diferenciades amb un mateix estil i una tècnica mixta tant en acrílic om oli. Els seus temes són el resultat d’un treball premi, de captar amb la càmera o la seua imaginació la realitat i transformar-la al seu gust.

Afegint a les obres el collage i les transferències, es dóna més contingut als reflexos que es projecten.

Ana Ibáñez, llicenciada en Psicologia, ha compaginat ambdós mons fins els últims anys on es dedica exclusivament a l’art. Realitza entre nou i deu exposicions anuals, de les quals, un parell, són individuals.

Una exposició que es suma a una agenda molt completa de cites culturals tal i com correspon a la ciutat declarada Capital Cultural Valenciana.

La mostra “Contrastes” d’Ana Ibáñez estarà oberta al públic fins el 8 d’octubre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.