NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

A la tardor... Cultura

Los Pájaros Muertos de Marcos Morau és el plat fort de la programació

 “Los Pájaros Muertos”, l’espectacle de dansa dirigit pel coreògraf ontinyentí i Premi Nacional de Dansa, Marcos Morau, és el plat fort d’una intensa programació cultural per als mesos de setembre i octubre en Ontinyent que inclou tres obres de teatre, quatre concerts i 24 activitats més. Una cita que ja ha venut més de 600 entrades i que comptarà amb la música en directe de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

El diumenge 24 de setembre, a les 19 hores, el Palau de la Vila acollirà la música de la Capella de Ministrers dins de la gira Mapamundo, celebrant el seu 30 aniversari. Després arribarà l’espectacle “Morau” el 30 de setembre i 1 d’octubre a l’Echegaray. El dimecres 11 de mateix mes es gaudirà d’una de les últimes oportunitats de vore damunt d’un escenari al cantautor Paco Muñoz que amb la seua banda homenatjarà a poetes valencians. El 20 d’octubre, els creadors de Imprebís i productors de “La cena de los idiotas” portaran “Pels pèls”, l’obra més representada als EEUU.

A tot açò s’afegirà la programació extraordinària amb motiu del 9 d’octubre, les 6 exposicions que hi haurà al MAOVA i la Casa de Cultura i fins 18 activitats organitzades per les diferents associacions locals.

Com avanç per als propers mesos es va citar l’actuació del grup Marlango que lidera la cantant i actriu Leonor Watling o espectacles dels últims premis Max. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.