NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Desfilada de disfresses i carrosses

Últim acte lúdic de les festes

Les disfresses envaïren durant tot el dissabte els carrers de l’Alcúdia de Crespins tant per la vesprada amb els més menuts com protagonistes com per la nit amb una gran i nombrosa desfilada que arrancava a les dotze des de la Casa de Cultura i que va seguir per l’Avinguda Blasco Ibáñez, Miguel Hernández, Plaça Mercat, carrer de l’Església, Plaça de la Constitució, carrer Sant Vicent i Avinguda Corts Valencianes. La imaginació en la confecció de les disfresses va estar molt present a totes les escenes de bomberes sexies; flamencs ben colorits; mosques amb moltes ganes de ballar; dragons xinesos; monstres de les galetes; pots de refrescos; o bussos recorrent el fons marí. De destacar és aquest gos salsitxa dut per un Playmobil.

Les diferents cultures i festes del món també van servir d’inspiració com veiem amb aquest grup vinents de Sant Fermí amb uns bous no massa temibles o aquesta tribu africana plena de material d’atrezzo. Una de les més multitudinàries foren les filades de Moros i Cristians amb uns caps d’esquadra ben clavats al seu paper i un cap batidor que canviaria el cavall pel cotxe.

No faltaren superheroines com aquestes Wonder Womans, ni les princeses Disney ni personatges de dibuixos tan coneguts com Dora, Woody de Toy Story o Pocoyó. I hi ha d’altres que són indispensables en aquest tipus de cita com els pallassos amb disfresses casolanes i originals o un comuna hippy, amb uns membres un poc fumadets que recorren el el món en caravana.

I què seria d’aquest tipus d’actes sense les xarangues? Que amb la seua música fan ballar a tots els presents i inclús a cantar amb coreografia inclosa o amb temes tan coneguts com els d’Alaska. També faria aparició una gran discomòbil amb uns seguidors propis del dia de Halloween.

Les carrosses també estarien present amb aquesta dels festers vestits d’egipcis, que ja sabien que el seu regnat estava a punt de concloure. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.